ALBA Bătaie electorală la Jidvei: un candidat USL acuză că a fost lovit de trei membri PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un candidat USL la Consiliul local Jidvei, judeţul Alba, a depus o plângere penală împotriva unor candidaţi PDL pe care îi acuză de lovire. Victima susţine că ar fi fost bătută sâmbătă în timp ce se deplasa cu bicicleta pe drum.

Potrivit candidatului USL, Alexandru Borcea, incidentul a avut loc sâmbătă seara.

“În timp ce mă deplasam cu bicicleta am observat un grup de membri PDL. Am salutat iar unul dintre ei mi-a raspuns la salut. Apoi i-am intrebat în glumă de ce nu îşi fac campanie ziua, să îi vadă lumea. După care, am fost trântit de pe bicicletă de candidatul la consiliul local din partea PDL Radu Rozmov. Împreună cu candidatul PDL la funcţia de primar al com. Jidvei, Alin Trif, actualul viceprimar, şi candidaţii la Consiliul Local Jidvei, din partea PDL, Ovidiu Cojocariu si fostul primar al comunei, Ioan Horhat, acesta a tăbărât asupra mea, aplicându-mi mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. După ce m-au bătut bine au plecat”, a declarat Borcea Alexandru.

Luni, victima s-a prezentat la serviciul Judeţean de Medicină Legală Alba care a eliberat certificatul medico-legal care constată că bărbatul prezintă leziuni care s-au putut produce prin lovire cu corpuri contondente şi care necesită 7-8 zile de ingrijiri medicale. Reprezentanţii PDL acuzaţi nu au putut fi contactaţi pentru a comenta acuzaţiile aduse.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Alba despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri