Agresiune sexuală asupra unui băiat minor lângă o şcoală din Alba Iulia. Bărbatul agresor a fost arestat şi trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzaţii foarte grave ale procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia la adresa unui bărbat trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

Victima acestuia este un băiat minor, în vârstă de 14 ani. Potrivit rechizitoriului, fapta a avut loc în 15 august 2019, în jurul orei 17.00, în zona garajelor din proximitatea Şcolii Gimnaziale nr. 6 din oraş. 

”Inculpatul S. D. S-a apropiat de persoana vătămată minoră, a iniţiat o discuţie cu aceasta pe teme sportive, apoi a încercat să o atingăcu mana pe picior şi să-l mângâie în zona intimă. 

Când minorul s-a opus şi a vrut să plece, inculpatul l-a prins cu o mână de coate şi l-a imobilizat, iar celaltă mână i-a introdus-o în pantaloni, în final victima zbătându-se şi reuşind să fugă”, se afirmă în rechizitoriu.

Părinţii victimei au depus plângere la poliţie, iar agresorul a fost identificat şi urmează să fie tras la răspundere penală pentru fapta sa. Cauza a fost înregistrată la Judecătoria Alba Iulia în data de 23 septembrie 2019 şi va urma, iniţial, procedura camerei preliminare.

Bărbatul (S. Dan) în vârstă de 56 de ani riscă, potrivit Codului Penal, pedeapsa cu închisoarea între 3 şi 10 ani. La o zi de la producerea agresiunii, pe numele bărbatului a fost luată măsura controlului judiciar. În data de 30 august, măsura a fost înlocuită cu un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 zile, deoarece acesta nu ar fi respectat condiţiile controlului judiciar. Decizia de arestare în lipsă a fost confirmată de Judecătoria Alba Iulia după ce suspectul a fost prins de poliţişti, iar, în 9 septembrie, Tribunalul Alba a respins contestaţia formulată de inculpat.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite