Accident grav pe A10, la nodul rutier Sebeş. Două maşini în care se aflau patru persoane, făcute praf FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două autoturisme au fost distruse aproape în totalitate. Foto: ISU Alba
Cele două autoturisme au fost distruse aproape în totalitate. Foto: ISU Alba

Un accident rutier grav s-a produs vineri, 8 iulie, pe autostrada A10, sensul Alba Iulia - Sebeş, în zona nodului rutier de la Sebeş

UPDATE  ”În jurul orei 11,30, pe A 10, pe sesul Alba Iulia - Sebeş, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma acestuia, 4 persoane au fost transportate la spital, cu diferite traumatisme şi escoriaţii. 

În timp ce colegii la la Poliţia Autostrăzi efectuau cercetarea la faţa locului, o autospecială Duster a fost acroşată de un TIR. În urma acestui accident nu au fost înregistrate victime”, a precizat IPJ Alba.

Textul iniţial: ”Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru descarcerare, asigurare măsuri PSI şi acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs pe A10 sens Alba Iulia - Sebeş între 2 autoturisme”, a anunţat ISU Alba.

Impactul dintre cele două maşini a avut loc în zona nodului rutier de la Sebeş, exact în locul în care se despart bretelele care asigură legătura cu A1, spre Deva sau Sibiu.

”Forţele ajunse la locul intervenţiei au constat ca toate victimele din accident erau ieşite din autoturisme, fără persoane incarcerate. În accident au fost implicati 3 adulţi şi 1 copil, conştienti, care în aceaste momente sunt evaluaţi de catre echipajul medical”, a mai transmis, ulterior, ISU Alba.

accident a10 alba

Foto: ISU Alba

Toate cele patru victime au fost transportate la UPU Alba pentru investigaţii suplimentare. Aceste sunt stabile hemodinamic şi respirator, prezentând diferite traumatisme si escoriatii uşoare.

Vă mai recomandăm:

 

Secetă puternică şi în Transilvania. Fermier: „La porumb, pierderile depăşesc 40 la sută”

 

Contabila care a realizat o schemă piramidală din sute de credite ilegale. A falsificat chiar şi semnătura fiicei sale pentru 150.000 de lei

       

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite