200 de poliţişti şi 50 de jandarmi în misiune la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 23-24 iulie 2011, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba va asigura un dispozitiv de ordine publică format din peste 200 de poliţişti care vor acţiona pentru menţinerea ordinii la manifestarea Târgul de Fete d epe Muntele Găina.

Poliţiştii provin de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor.

Poliţiştii vor fi alături 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi 14 lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, pe perioada manifestărilor. Chestorul principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a dispus constituirea, la nivelul inspectoratului, a unui grup de lucru care să coordoneze misiunea.

„Se va urmări, în principal, prevenirea si combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională, a oricăror încercări de a se perturba liniştea şi ordinea publică, verificarea şi asigurarea respectării regulilor generale de comerţ, prevenirea şi combaterea oricăror activităţi ilicite şi luarea măsurilor legale împotriva celor care, profitând de zonele aglomerate, încearcă sau comit furturi din buzunare sau din locuri amenajate pentru depozitarea şi valorificarea produselor“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Poliţiştii rutieri vor acţiona cu efective mărite, pe toate traseele care duc la comuna Avram Iancu şi spre Muntele Găina, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor sau a blocajelor rutiere.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite