Ursuleţul de pluş gigant e cel mai comod amant: pluşofilia, fetişul care face „victimă după victimă” în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mirror
FOTO Daily Mirror

Ursuleţul de pluş poate fi un companion valoros în momente de singurătate, dar poate fi şi un partener sexual pe cinste pentru cei care nutresc sentimente sexuale faţă de jucăriile lor.

Fetişul, numit pluşofilie, îi determină pe oameni să facă sex cu ursuleţi gigant din pluş şi să îi modifice pentru o plăcere mai intensă, dotându-i cu vibratoare. 

În alte cazuri, ploşofilii sau „plushies“, aşa cum sunt numiţi de britanici, îşi îmbracă jucăriile cu lenjerie intimă sexy, pentru simplul fapt că li se pare sexy să le dezbrace, potrivit publicaţiei „Daily Mirror“. În Marea Britanie există chiar şi site-uri matrimoniale specifice adaptate preferinţelor bizare ale pluşofililor, care apelează şi la bloguri sau sesiuni de discuţii pe Skype despre pasiunile sexuale pentru animalele de jucărie.

Potrivit utilizatorului Reddit Aaa Throwie, oamenii din jur pot fi foarte înţelegători cu dorinţele erotice ale pluşofililor. „Îmi împart camera cu fratele meu şi prietena mea şi ţin un urs gigant din pluş pe pat. Camera am decorat-o cu alţii mai mici, iar faptul că şi fratele meu şi iubita lui au adus alţi câteva astfel de jucării m-a impresionat. În plus, mătuşa mea mi-a cumpărat o pernă în formă de câine pentru ziua mea. Am avut parte de câteva experienţe sexuale pe cinste cu toate animalele astea. E mult mai amuzant să ai o relaţie super sexy cu un urs de pluş gigant“, a declarat acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite