Un şarpe de 3 metri a fost găsit în raftul cu condimente dintr-un supermarket din Sydney VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captura Video / BBC
Foto Captura Video / BBC

O femeie din Australia a găsit un şarpe de 3 metri printre rafturile cu condimente ale unui supermarket din Sydney.

Helaina Alati, 25 de ani, era la cumpărături într-un magazin din Sydney, când a văzut un piton lung de 3 metri care ieşea dintre rafturi la raionul de condimente, scrie BBC.

Femeia este antrenată în salvarea animalelor sălbatice şi a reuşit să elibereze şarpele fără a fi cineva rănit. Supermarketul se află în nord-vestul oraşului, la periferie, într-o zonă cu foarte multă vegetaţie.

„Am întorsc capul şi am văzut şarpele la 20 de centimetri de mine, privindu-mă”, a spus tânăra.

„Se uita direct la mine ca şi cum mi-ar fi spus: Poţi să mă duci afară, te rog”, a mai adăugat Helaina. Ea a spus că şarpele era unul neveninos.

Helaina a filmat şarpele şi a alertat personalul magazinului, anunţând că îl poate elibera. A mers acasă, a luat un sac special pentru şerpi şi s-a întors la supermarket. A bătut şarpele uşor peste coadă şi el a sărit singur în sac, astfel fata l-a putut elibera în vegetaţia din apropiere.

„Ca să fiu sinceră, e cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme, având în vedere lockdown-ul. Angajaţii magazinului făceau poze” în timp ce Helaina scotea şarpele din magazin, a mai povestit ea.

Aceasta crede că şarpele a stat toată nopatea în magazin şi că oamenii au luat condimente şi au trecut pe lângă şarpe fără să îl observe.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite