Un englez a fotografiat un OZN timp de zece secunde deasupra falezei comitatului Devon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Daily Mail
Foto Daily Mail

Un englez în vârstă de 36 de ani a declarat că a surprins săptămâna trecută un OZN timp de zece secunde deasupra falezei comitatului Devon, relatează Daily Mail.

Matthew Evans a remarcat obiectul strălucitor pe geamul de la etajul casei lui. Fotografiile arătate de el dezvăluie patru lumini puternice în formaţie triunghiulară pe cerul nopţii.

Bărbatul a continuat: „A stat într-un loc suficient pentru ca eu să scot telefonul şi să fac aceste poze. Apoi s-a îndepărtat rapid şi nu l-am mai văzut. Lumina era cu adevărat puternică. Nu am ştiut ce poate fi şi am decis să fac o poză. Nu sunt pe punctul de a-mi pierde minţile încă. Dar este greu să îl încadrez, aşa că bănuiesc că este un obiect zburător neidentificat”.

fotografie OZN

Anunţul lui vine după ce Pentagonul a lansat un raport public legat de OZN-uri. În raportul de nouă pagini din 25 iunie a fost specificat faptul că armata a înregistrat 144 de apariţii ale OZN-urilor, majoritatea din 2019 până în prezent, iar doar una dintre ele a putut fi explicată.

Luis Elizondo, fost director al Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) din cadrul Pentagonului, a declarat că raportul este doar vârful aisbergului şi l-a numit „istoric”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite