Un cunoscut economist român oferă un premiu de 100.000 de euro, cu o singură condiție. „Vi-i dau eu, mă angajez aici”

0
Publicat:

Economistul Andrei Caramitru se angajează să ofere un premiu de 100.000 de euro. Există însă și o condiție importantă pusă celor care ar vrea să se bucure de acești bani.

Imagine ilustrativă. FOTO Pixabay
Imagine ilustrativă. FOTO Pixabay

Andrei Caramitru surprinde din nou. De această dată, reputatul economist a anunțat că este dispus să pună la bătaie un premiu generos, 100.000 de euro, bani pe care e dispus să-i scoată din propriul buzunar și să-i dea unui român care va reuși să îi demonstreze un lucru. Anunțul a fost făcut pe Facebook.

„Aveți oportunitatea să vă îmbogățiți! 100.000 de euro! În trei săptămâni! Vi-i dau eu, mă angajez aici public”, își începe el postarea, după care explică și care ar fi condițiile.

Condiție: Dacă cineva vine cu documente - dovezi clare cum că eu sau familia mea avem cel mai mic interes de dezvoltare imobiliară în București (terenuri, drepturi litigioase și alte chestii, orice fel de contract cu vreun dezvoltator acum sau în trecut). Casa în care stau nu se pune, da? Orice leu primit oricând în trecut sau orice contract cu vreun partid, candidat sau vreun dezvoltator sau vreo persoană implicată în piața imobiliară. Orice leu primit oricând din contracte cu statul. Orice acțiune sau obligațiune deținută la vreun dezvoltator sau ceva legat de piața imobiliară”, mai scrie el.

Andrei Caramitru. FOTO: Facebook
Andrei Caramitru. FOTO: Facebook

În cele ce urmează, Andrei Caramitru explică de ce a decis să facă acest gest. Ținta unor acuzații nefondate din partea susținătorilor fervenți ai unui politician, vrea să le demonstreze acestora că că îl atacă fără a avea niciun argument.

Hai, bre. Nu mai acuzați degeaba. Veniți cu dovezi precise. E trist ca trebuie să fac asta dar îmi e scârbă de câte acuzații absurde primesc. Veniți cu dovezi și primiți 100.000 de euro. Premiu. Hai martorii lui Mesia neprihănitul. La muncă”, și-a încheiat el postarea.

Cine e Andrei Caramitru

Cu studii în Elveția, în domeniul finanţelor, la prestigioasa universitate din Geneva, Andrei Caramitru și-a început cariera în Geneva, ca asociat în cadrul băncii elveţiene UBS.

Ulterior, el a lucrat timp de 16 ani pentru McKinsey, una dintre cele mai influente companii de consultanţă în management strategic din lume, iar apoi la firma de consultanţă Boston Consulting Group. Economist de top, Andrei Caramitru a fost o perioadă consilierul lui Dan Barna, fost președinte al USR.    

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite