Selly, despre așteptările tinerilor de la alegerile încă în desfășurare: „Nivelul de trai, care e o problemă pentru ei”

0
Publicat:

Youtuber-ul Shelly a dezvăluit, în urma colectării a mii de răspunsuri de la urmăritorii de pe Instagram, pentru ce merg tinerii la votul de duminică, 9 iunie 2024.

 Selly a dezvăluit ce așteptări au urmăritorii săi de la alegerile din 9 iunie FOTo: arhiva
Selly a dezvăluit ce așteptări au urmăritorii săi de la alegerile din 9 iunie FOTo: arhiva

Invitat în studio la postul TV Antena 3 CNN, influencerul Selly (Andrei Șelaru) a dezvăluit că și-a întrebat urmăritorii pentru ce votează duminică, 9 iunie 2024, iar din miile de răspunsuri adunate a reieșit că un aspect deosebit de important pentru ei este nivelul de trai.

„Eu am întrebat pe Instagram și am zeci de mii de răspunsuri. Ei au zis de nivelul de trai, care e o problemă pentru ei. Când ești student e greu să te întreții într-un oraș mare, să plătești chirie. Cred că ce îți dorește generația mea e un nivel de trai mai bun”, a declarat Selly, la Antena 3 CNN, fiind citat de Hotnews.

Pentru că în campania care s-a încheiat sâmbătă-dimineață o importanță deosebită a avut-o comunicarea pe rețelele sociale, Selly s-a referit și la cum ar putea fi influențați tinerii de care s-au informat de pe Tik Tok despre candidații care vor votul românilor. Selly a spus că pericolul dezinformării există, pentru că „dezinformare a fost întotdeauna”, însă sunt și „publicații care fac treabă bună”.

„Dezinformare a existat dintotdeauna. Astăzi e mai ușor să semnalezi un abuz sau o problemă. Pot să spun că din păcate politicienii foarte puțini s-au adaptat, adică puțini au comunicat eficient cu tinerii pe platformele respective, dar asta e problema lor”, a spus Selly.

La alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie sunt așteptați să voteze peste 18 milioane cetățeni cu drept de vot, dintre aceștia peste un milion de tineri cu vârste între 18 și 22 ani, care votează pentru prima dată.

Cu puțin înainte de ora 19,00, prezența la urne la nivel național a depășit 41%, în județul Olt depășindu-se pragul de 50%, iar în județele Giurgiu, Sălaj și Vâlcea depășindu-se 49%.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite