Schimb Ganea - Grigorie între Rapid şi Poli Timişioara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile Rapid şi Poli Timişoara au parafat, astăzi, actele de transfer pentru schimbul de jucători Ionel Ganea - Ştefan Grigorie. "Ne-am înţeles cu Poli Timişoara şi am parafat actele.

Cluburile Rapid şi Poli Timişoara au parafat, astăzi, actele de transfer pentru schimbul de jucători Ionel Ganea - Ştefan Grigorie.

"Ne-am înţeles cu Poli Timişoara şi am parafat actele. Ganea va juca din sezonul următor la Poli, iar noi îl primim pe Ştefan Grigorie. Schimbul este unul avantajos spun eu şi nu implică nici o sumă de bani", a declarat directorul general al grupării giuleştene Constantin Zotta.

Zotta susţine că Ştefan Grigorie s-a aflat pe lista de achiziţii a grupării giuleştene şi în vara anului trecut. "Mă bucur foarte mult că am reuşit să îl luăm pe Grigorie. Noi l-am dorit şi în vara anului trecut, dar nu am reuşit să-l aducem. Oricum e bine că până la urmă l-am convins că Rapid este cea mai bună soluţie pentru el", a adăugat Zotta.

Ionel Ganea este al treilea fotbalist care părăseşte Rapidul în această vară după Valentin Bădoi, transferat la Steaua, şi Ianis Zicu, plecat la Dinamo.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite