Săptămâna Foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ard în flăcări
Ard în flăcări

La 19 ani, actriţa americană Selena Gomez îşi dispută statutul de vedetă cu unele dintre cele mai apreciate dive de la Hollywood, deşi momentan este considerată doar o tânără speranţă.

Ultima sa ieşire în public de succes a fost la recentele premii MTV Europe Music, decernate la Belfast, Irlanda de Nord. De fapt, Selena Gomez a fost gazda spectacolului din Odyssey Arena. A fost o onoare pentru micuţa starletă să-i invite pe scenă pentru a-şi ridica premiile pe cei mai buni muzicieni ai momentului, printre care s-a numărat şi Lady Gaga. În plus, Selena a schimbat nouă ţinute, spre deliciul criticilor de modă, care s-au grăbit să-i caute cusururi. 

Martor foto: Un împărat balonat şi despuiat



Shino, un artist japonez, uimeşte prin capodoperele sale neobişnuite. El este un real talent în a întrupa personaje de basm din baloane. La ultima expoziţie a sa, de la Tokyo, cea mai apreciată „poveste" a sa a fost „Hainele noi ale împăratului". ;

Iepuroiul pus pe fugă

info



Maratonul oraşului New York, din Statele Unite ale Americii, le-a aprins imaginaţia unor alergători, care s-au prezentat la linia de start în cele mai haioase costume. Cele mai multe personaje au ales să se deghizeze în iepuraşi, probabil ca să-şi intimideze adversarii şi să prindă puţină viteză.

Şi mâna greblă se făcu

info



Germanul Pius Heinz, în vârstă de 22 de ani, a câştigat Campionatul de Poker organizat zilele trecute în Las Vegas. În finală, după multe ore de concentrare şi cu ajutorul unor „mâini" norocoase, el a reuşit să-l bată pe cehul Martin Staszko. Premiul care i-a revenit este o avere: 8,7 milioane de dolari. 

S-a deschis sezonul scrisorilor pentru Moş

info



Moş Crăciun a sosit deja în localitatea Himmelpfort, Germania, să ridice scrisorile trimise de copiii cuminţi. Oficiul poştal al orăşelului a deschis un serviciu special, angajaţii răspunzând în scris dorinţelor ascunse ale prichindeilor. Până acum au ajuns 20.000 de plicuri din toată lumea, fiind aşteptate alte 280.000 până la încheierea sezonului cadourilor.

O împuşcătură şi l-am prins cu raţa-n gură

info



Rosco, câinele curajos al unui vânător din Idaho, Statele Unite, a sărit să-nhaţe prada imediat ce stăpânul său a împuşcat o raţă sălbatică. Misiunea lui a fost cu atât mai grea, cu cât a trebui să recupereze trofeul dintr-un lac.

info

Votaţi fotografia favorită pe www.adevarul.ro/fotografia

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite