Rin Grand Residence, ansamblul imobiliar care te invita sa crezi si in… minuni (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum ar fi să te muţi pentru tot restul vieţii în… vacanţă? Eşti pregătit pentru aşa ceva? Îţi poţi permite acest “lux”, cum pot fi învinse prejudecăţile românilor atunci când vine vorba despre achiziţionarea unei case sau care sunt premisele apropiate şi viitoare ale pieţei imobiliare din România sunt doar câteva întrebări la care am căutat răspunsuri. Partener de dialog este unul dintre cei mai importanţi o

Rin Grand Residence este o inovaţie pentru piaţa imobiliară din România: apartamente amplasate în proximitatea unui hotel de patru stele. Care ar fi avantajele acestui proiect şi, eventual, dezavantajele, dacă există?

Nimic din ceea ce ne oferă experienţa cotidiană nu poate fi lipsit de dezavantaje. Rin Grand Residence are însă atuul major că elimină cea mai mare parte a dezavantajelor proiectelor rezidenţiale cu care ne-am obişnuit până acum. Viitorii proprietari ai RGR beneficiază de apropiere până la intimitate, chiar şi în numărul paşilor făcuţi, spre unul dintre cele mai moderne centre SPA din România, restaurante, magazine, spaţii de joacă pentru copii, săli de cinema şi multe alte puncte de atracţie. Pentru orice bucureştean, eliminarea timpului pierdut în trafic reprezintă o prioritate. În varianta RGR, proprietarii îmbină în pas de plimbare utilul cu plăcutul şi, cel mai important lucru, au mult mai mult timp pentru lucrurile care sunt vitale pentru ei: familie, hobby-uri etc.

Credeţi că într-o piaţă destul de conformistă, asta dacă ar fi să ţinem cont de prejudecăţile românilor atunci când vine vorba despre achiziţionarea  unei case, sunt oameni pregătiţi pentru un astfel de proiect?

Cred că românii au fost europeni mult înainte de intrarea în Uniunea Europeană. De ce să nu li se potrivească acest proiect? Mai mult decât atât, îl şi merită.

Întotdeauna există temerile cumpărătorilor referitoare la calitatea “achiziţiei” lor. Fie că vorbim despre lucruri structurale, dacă le putem numi aşa, sau despre calitatea finisajelor etc. În condiţiile în care Rin Grand Residence “s-a născut” în urma “reformatării” destinaţiei iniţiale a construcţiei – cea de hotel, ce le puteţi spune, în sensul celor enunţate mai sus, clienţilor interesaţi de achiziţionarea unui apartament în Rin Grand Residence?

Nu pot decât să-i invit să vină şi să vadă. Rin Grand Residence este idealul oricărui individ în materie de finisaje, dotare şi confort. Consultanţii noştri de vânzări sunt la dispoziţia tuturor amatorilor de experienţe noi, iar calitatea pe care o veţi descoperi în apartamentele din RGR înlătură de la sine orice temere.
Ce să creadă cei care au o reţinere atunci când află că aceste apartamente beneficiază de “clasificarea celor patru stele”?  Îşi pot permite un astfel de apartament? În ce condiţii?
Să creadă şi în minuni. Preţurile noastre încep de la 39.900 euro şi se pliază pe diverse bugete. Suntem flexibili şi, mai mult, ancoraţi în realitatea României de astăzi. De aceea, clienţii noştri beneficiază, pe de-o parte, de consultanţă financiară gratuită în situaţia în care doresc să acceseze o finanţare bancară şi, pe de altă parte, de un sistem alternativ de achitare în tranşe direct la dezvoltator.

Câte unităţi aţi vândut până în acest moment?

La momentul acesta avem vândute peste 55 de apartamente, ceea ce reprezintă aproximativ 14% din totalul apartamentelor disponibile, în condiţiile în care proiectul are mai puţin de şase luni de la lansare.

Domus Stil, dezvoltatorul acestui nou proiect, se numără de peste cinci ani de zile printre performerii pieţei imobiliare din România. Având în vedere nenumăratele convulsii ce au marcat businessul în această perioadă, care ar fi primele trei secrete ce pot defini succesul Domus Stil?
1. Orientare către clienţi – întreaga strategie, precum şi politica internă Domus Stil au ca punct de refeRinţă clientul.
2. Calitate – cel mai bun raport calitate-preţ.
3. Seriozitate – atât în execuţie, cât şi în respectarea termenelor asumate.

În calitate de specialist, care ar fi pronosticul dvs. pentru piaţa imobiliară din România atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung? Mai poate ajunge această piaţă la cotaţiile din 2006-2008?

Mă feresc să fac pronosticuri, este prematur, dar la nivel personal consider că orientarea spre trecut este o greşeală. Cotaţiile atinse în intervalul 2006-2008 nu sunt specifice unei pieţe mature, bine definite. Seamănă mai degrabă cu brusca înălţare a unui adolescent căruia trebuie să-i schimbi garderoba peste noapte. Prezentul şi viitorul sunt cele care trebuie să ne preocupe şi nivelul de maturitate la care ajunge piaţa imobiliară din România. Ce pot spune cu siguranţă este că nu putem vorbi despre o piaţă saturată. Nevoia există. Trebuie doar să identificăm soluţiile care se aplică atât nevoii, cât şi contextului. Să nu uităm că perioadele de criză au fost, în egală măsură, oportunităţi de dezvoltare ulterioară pentru cei curajoşi. Deci, curaj şi încredere.

Cum vedeţi ajutorul pe care domeniul bancar îl acordă pieţei imobiliare din România? S-a schimbat ceva în ultimii ani? Pot face mai mult instituţiile bancare pentru a vă ajuta? Dar guvernul?

Programul “Prima casă” este un ajutor real pentru membrii societăţii româneşti şi ar trebui să continue. În rest, crearea unui context economic care să genereze încredere este, de asemenea, un deziderat. De restul ne ocupăm noi, ca întotdeauna, cu stil - Domus Stil.

Societate

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite