Medicamente pentru prevenirea şi controlul HIV în valoare de peste 100 de milioane de lei vor fi achiziţionate de Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MS va cumpăra medicamente pentru pacienţii infectaţi cu HIV/SIDA
MS va cumpăra medicamente pentru pacienţii infectaţi cu HIV/SIDA

Ministerul Sănătăţii intenţionează să cumpere medicamente pentru prevenirea şi controlul HIV în valoare de 111 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat în SEAP.

Instituţia a atribuit 33 de contracte, arată Agerpres. Potrivit sursei citate, produsele medicamentoase vor fi livrate la sediul unităţilor sanitare care implementează programul naţional HIV/SIDA.

Contractele au fost atribuite pe 24 februarie, prin licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Printre companiile care au beneficiat de contracte se numără Mediplus Exim SRL din Mogoşoaia, Farmexpert DCI SRL din Bucureşti, Fidelio Farm SRL din Sibiu, Europharm Holding SA din Braşov şi Romastru Trading SRL din Bucureşti.

În ceea ce priveşte medicamentele care vor fi cumpărate, acestea sunt Abacavirum, Lamivudinum, Nevirapinum, Ritonavirum, Atazanavirum, Darunavirum, Stavudinum, Lopinavirum, Maravirocum, Zidovudinum, Tenofovirum, Fosamprenavirum, Etravirinum, Efavirenzum şi Emtricitrabinum, mai arată sursa citată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite