Medic: Respectaţi numărul 2020 - 20 de secunde minim de spălat pe mâini cât mai frecvent, 2 metri distanţă minimă şi 0 toleranţă faţă de nepurtarea măştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1112 de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus
în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1112 de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus

Medicul specialist de interne Alexandru Sava, de la Spitalul Municipal Carei, îi îndeamnă pe români să folosească numărul 2020, anul curent, ca pe un ghid în protejarea în faţa virusului SARS-CoV-2.

”Vă rog, respectaţi numărul 2020 (anul curent): 20 de secunde minim de spălat pe mâini cât mai frecvent, 2 metri distanţă minimă şi 0 toleranţă faţă de nepurtarea măştii în zonele aglomerate”, este îndemnul medicului Alexandru Sava. 

Totodată, medicul avertizează că dacă nu ne vom trezi şi nu vom începe să respectăm regulile de protecţie, atunci vom avea de suferit cu toţii.

”Vom muri pe capete, din cauza incoştienţei. Doar voi ne puteţi ajuta! Fiţi responsabili” Mască, distanţare şi spălatul riguros al mâinilor. Încercăm să limităm şi noi ceva?!”, este mesajul medicului, potrivit presasm.ro

Un nou record de infectări cu noul coronavirus a fost înregistrat joi în România, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1112 de noi îmbolnăviri. Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 41.275 de cazuri. În acelaşi timp sunt înregistrate 2.126 de decese, din care 25 în ultimele 24 de ore. 24.862 de persoane s-au vindecat. Numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă a ajuns la 285.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite