Mama care a mers patru ore pe jos ca să economisească 5 lei pentru bomboane şi-a îndeplinit cel mai mare vis chiar de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Casa Share România
FOTO: Facebook/ Casa Share România

La doar 23 de ani, Diana Condurache este văduvă şi are doi copii, în vârstă de 6, respectiv 2 ani.  Cel mai mare vis al femeii s-a împlinit anul acesta de Crăciun, după ce mai mulţi oameni au pus mână de la mână şi i-au construit Dianei o casă, în care să locuiască cu Sofia şi Alberto, micuţii ei.

Primăria Ciroteşti i-a oferit Dianei terenul pentru casă, mai mulţi oameni au donat materiale, iar o echipă de constructori s-a apucat de trabă. Locuinţa sa a început să prindă contur chiar din luna iunie.

Casa a fost gata chiar în ziua de Crăciun datorită implicării unei asociaţii, a Primăriei şi a Mitropoliei. 

„Bună seara lui Ajun! Moş Crăciun există şi l-am văzut astăzi la Diana Condurache în noua ei căsuţă! Moşul suntem chiar noi, ea singură şi-a început visul şi a pus temelia unei case. Deşi văduvă la 23 de ani, cu Albert şi Sofia în grijă, m-a făcut să cred că, dacă ea poate visa, noi trebuie să fim lângă ea! Am scris scrisoare şi Mitropoliei şi au fost de acord să ne trimită lemnul pentru acoperiş, mulţumim IPS Teofan că existaţi pentru noi şi cei în nevoie. Tabla a venit după un reportaj făcut de la oameni de bună credinţă. Toate acestea au fost puse în operă de băieţi binevoitori. Primăria a oferit lotul căsuţei şi proiectul. Astăzi, Diana a semnat recepţia la terminarea lucrărilor şi a primit cheile spre un viitor mai bun”, a transmis primarul comunei Ciorteşti, Alina Apostol.

Diana Condurache a rămas văduvă, cu mai bine de un an în urmă, după ce soţul ei a murit pe terenul de fotbal. Tânăra locuia împreună cu socrii ei şi cei doi copii, însă visul ei era să aibă propria casă pe care, ulterior, să o lase copiilor.

În amintirea soţului ei, Diana a făcut primii paşi în casă ţinând la piept fotografia acestuia. Bărbatul era plecat în Bucureşti, unde lucra pe şantier pentru a trimite bani acasă. Într-o seară, după serviciu, soţul Dianei a plecat împreună cu prietenii să joace fotbal. Din nefericire, bărbatul a alunecat pe gazon şi s-a lovit puternic la cap. Acesta a fost în comă timp de două săptămâni, după care şi-a dat ultima suflare.

Diana Condurache a devenit cunoscută la nivel naţional după ce a mers pe jos patru ore ca să economisească cinci lei pentru a le lua bomboane copiilor.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite