Lista celor peste 400 de localităţi cu rata de infectare de peste 3 la mie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dintre cele 11 municipii reşedinţă de judeţ, cea mai mare rată de infectare o are Timişoara, 5,35 la mieFoto: Arhivă
Dintre cele 11 municipii reşedinţă de judeţ, cea mai mare rată de infectare o are Timişoara, 5,35 la mieFoto: Arhivă

417 localităţi au rata de infectare la 14 zile mai mare sau egală cu 3 la mie, 60 fiind municipii şi oraşe, a anunţat vineri Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Localitatea Cătina din judeţul Cluj-Napoca are cea mai mare incidenţă din ţară, respectiv 12,08 la mie.

Dintre cele 60 de municipii şi oraşe din întreaga ţară cu rata de infectare la 14 zile mai mare sau egală cu 3, oraşul Slănic din judeţul Prahova are cea mai mare rată de infectare, respectiv 6,37 la mie, urmat de oraşul Horezu din judeţul Vâlcea, care are o rată de infectare de 6, 23 la mie şi pe locul trei de oraşul Bragadiru din judeţul Ilfov, care are o rată de infectare de 6,11 la mie.

Dintre cele 11 municipii reşedinţă de judeţ, cea mai mare rată de infectare o are Timişoara, 5,35 la mie. Bucureştiul are o rată de infectare de 3,77 la mie.

Iar dintre cele 357 de localităţi cu rata de infectare la 14 zile mai mare sau egală cu 3, pe primul loc se află localitatea Cătina din judeţul Cluj, cu cea mai mare rată de infectare, 12, 08 la mie, urmată de localitatea Ploscoş, judeţul Cluj, cu o rată de infectare de 9, 66 la mie şi pe locul trei localitatea Şeica Mică, cu o rată de infectare de 9, 48 la mie.

Citeşte şi: Lista restricţiilor impuse în România la fiecare prag: galben, roşu, roşu închis şi mov

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite