UPDATE Jurnalistul Ciprian Mailat, dat dispărut de familie, a revenit acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Ciprian Mailat, fost redactor-șef al revistei Capital, a dispărut misterios și nu a mai fost văzut în ultimele zile. 

Ciprian Mailat FOTO: Facebook
Ciprian Mailat FOTO: Facebook

UPDATE: Ciprian Mailat, jurnalistul dat dispărut de familie, a revenit acasă, după 24 de ore de când nu a mai dat semne de viață. 

Bărbatul a fost găsit, iar din primele date, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, potrivit Poliției Capitalei.

UPDATE: Poliția Capitalei a anunțat că Ciprian Mailat a fost dat în urmărire la nivel național.

La data de 21 iunie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unui bărbat care, în cursul aceleași zile, în jurul orei 10:30, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 și nu a mai revenit până în prezent.

Astăzi, 22 iunie 2024, aparținătorii și-au exprimat acordul pentru mediatizarea cazului.

Bărbatul dispărut se numeşte MAILAT MARIUS CIPRIAN, este în vârstă de 44 de ani şi are următoarele semnalmente:

• Înălţime: 1.75 m, slab, ten deschis, tuns scurt, ochi căprui.

• La data dispariției purta: tricou negru, pantaloni negri, pantofi sport de culoare neagră, cu bandă roșie.

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, potrivit Poliției Capitalei.

image

Ciprian Mailat, fost redactor șef al Revistei Capital, este dat dispărut. Familia a alertat poliția, în încercarea de a-l găsi, după ce nu a mai fost văzut în ultimele zile, scrie evz.ro.

Ciprian Mailat a fost redactor șef la Capital, editor la Evenimentul Zilei și Mediafax, jurnalist la Curentul și Cotidianul.

Este de loc din Blaj și trăiește în București.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite