Gabriel Cotabiţă, transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost transferat, marţi dimineaţă, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca la Spitalul Elias din Capitală, pentru un proces complex de recuperare.

„Din această dimineaţă, Gabriel Cotabiţă se află internat în Spitalul Elias şi intră într-un proces complex de recuperare”, a declarat Dana Safta, directorul medical de la Spitalul Elias, citată de Mediafax. 

Potrivit sursei citate, Gabriel Cotabiţă nu va fi supus vreunei intervenţii chirurgicale, el fiind internat strict pentru recuperare complexă, a completat Safta. 

Medicul a explicat că artistul are nevoie de recuperare logopedică, motorie şi că va face kinetoterapie şi fizioterapie. În prezent, Cotabiţă este internat în Clinica de Recuperare Medicală de la Spitalul Elias, condusă de profesorul Mihai Berteanu. 

Era alimentat pe cale orală, cu alimente moi 

„Pacientul prezintă o suferinţă cerebrală postanoxică, cu dezorientare temporospaţială şi perioade de agitaţie psihomotorie. Este stabil din punct de vedere respirator şi hemodinamic, starea generală fiind uşor ameliorată”, au declarat reprezentanţii Spitalului Floreasca din Capitală. 

Reprezentanţii Spitalului Floreasca precizau că Gabriel Cotabiţă este alimentat pe cale orală, cu alimente moi, dieta zilnică fiind realizată în funcţie de recomandările nutriţioniştilor, iar cântăreţul a făcut, susţinut, câţiva paşi.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite