FOTO Câştigătoarea premiului de 2,5 milioane de lei la Noroc şi-a ridicat banii: „Dacă vrei să câştigi, trebuie să joci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O  femeie din Iaşi a câştigat 2,5 milioane de lei la Noroc FOTO Adevărul
O  femeie din Iaşi a câştigat 2,5 milioane de lei la Noroc FOTO Adevărul

Câştigătoarea premiului de 2,5 milioane de lei la categoria Noroc s-a prezentat joi la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul.

Femeia este din Iaşi, are aproximativ 50 de ani şi este absolventă de studii superioare şi o familistă convinsă. Joacă la loto de foarte mulţi ani, mereu la aceeaşi agenţie şi, în tot acest timp, a câştigat doar sume mici. A avut şi îndoileli legate de posibilitatea de a câştiga un premiu mare, dar a continuat să joace bazându-se pe ideea că „dacă vrei să câştigi trebuie să joci”.

Şi-a dat seama că a câştigat marele premiu la Noroc abia pe 3 ianuarie, când şi-a verificat biletul. „Emoţia a fost mare inclusiv până la momentul validării biletului şi a înmânării filei cec de către reprezentanţii Loteriei Române. Ne-a spus că va continua să joace ca şi pânp acum variante simple, atât la Loto 6/49 şi Noroc cât şi la Joker”, arată Loteria Română.

Femeia, care nu a vrut să îşi facă publică identitatea, a zis că vrea să îşi ajute familia cu banii respectivi.

loto
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite