Faţa urâtă a învăţământului românesc! Topul celor mai GROSOLANE practici care sunt încetăţenite în comportamentul personalului didactic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începe un nou an şcolar, dar învăţământul românesc merge înainte cu aceleaşi vechi probleme, cu aceleaşi metehne cu care am fost obişnuiţi.

Şi care se pare că ne-au intrat în sânge. De altfel, nu este de mirare că nu avem facultăţi în topurile mondiale şi nici nu se întrevede vreo speranţă că vom avea curând.

Practici abuzive

Econtext vă prezintă un top al metehnelor care circulă prin învăţământul românesc, un top al obiceiurilor grosolane, abuzive, chiar ilegale în anumite situaţii.

Mai precis, spre a avea o idee mai clară, ne referim la diverse practici grosolane, la atitudini sau obiceiuri abuzive, adânc încetăţenite în comportamentul personalului didactic.

Cum ar fi tentativa unor educatori, învăţători, etc. de a scoate profit de pe urma elevilor, prin preţuri piperate pe diverse activităţi extracuriculare (cum ar fi excursii, fotografii de grup, etc.). Sau la atitudinea grosolană a secretarelor.

Vezi aici topul integral cu abuzurile din școli, cu practicile personalului didactic

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite