Cum au ajuns o bunică şi nepoata ei să fie plimbate între spitale, până să fie internate pentru Covid-19. Ce spune managerul Spitalului „Victor Babeş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Adevărul
Imagine: Adevărul

O familie din Bucureşti este internată la Spitalul „Victor Babeş” la capătul unui întreg periplu prin Capitală, deşi iniţial oamenilor li s-a spus că vor fi trataţi împreună după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 44 de ani, de fiica ei şi de bunică.

După ce femeia a fost depistată pozitiv la testul anti-Covid, fiica ei minoră a rămas cu bunica. Deoarece toate trei locuiesc împreună, medicii de la Spitalul „Victor Babeş” le-au promis că vor fi tratate la această unitate medicală, dacă se va confirma că bunica şi nepoata ei au luat la rândul lor virusul de la femeie, potrivit Digi 24

Numai că ele au început să se simtă rău după ce femeia a fost internată şi ambulanţa le-a dus la Spitalul Clinic de Copii „Doctor Victor Gomoiu”, unde doar fetiţa urma să fie admisă pentru tratament. 

Bunica nu a vrut să o lase singură pe fetiţă şi au dorit să meargă la „Victor Babeş”,  însă aici li s-a spus că nu se mai fac teste şi au fost trimise acasă.

Ce spune managerul Spitalului „Victor Babeş” 

Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti a explicat cum a fost posibil ca femeia să fie internată într-un spital, iar fiica ei şi bunica să fie purtate prin alte unităţi medicale, iar apoi să fie trimise acasă.

„S-au reunit acum. Colegii mei au reuşit să facă un salon, să stea cu toţii. Au fost nişte probleme la început, pentru că se pare că cei de la DSP nu au răspuns ca să facă testele la solicitarea lor. De altfel, nu este o greşeală, pentru că testarea se face după câteva zile de la contact. Însă, ei au acuzat ceva simptome şi s-au speriat. Şi atunci, sigur, au fost nişte schimbări. Acasă, la spital, acasă şi acum din nou internaţi, pentru care sigur că la un moment dat dacă căutăm vinovaţi o să-i găsim, dacă rămân practic lucrurile aşa.... s-a rezolvat. Încercăm să facem tratamentul şi vedem cât de repede se rezolvă”, a declarat managerul Spitalului Victor Babeş la Digi24. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite