Crima care a îngrozit Argentina: doi fraţi vitregi şi-au ucis părinţii ca să se răzbune pentru anii în care au fost abuzaţi sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leandro Acosta, 25 de ani, şi Karen Klein, 22 de ani. FOTO dailymail.co.uk
Leandro Acosta, 25 de ani, şi Karen Klein, 22 de ani. FOTO dailymail.co.uk

Cazul a doi fraţi vitregi din Argentina, Leandro Acosta, 25 de ani, şi Karen Klein, 22 de ani, care şi-au ucis părinţii a îngrozit opinia publică argentiniană, iar detaliile sordide au făcut înconjurul lumii în presa internaţională.

Avocata lui Acosta, Monica Chirivin, a povestit că tânărul a plănuit omorul ca răzbunare pentru anii în care a îndurat abuzuri sexuale din partea părinţilor, la fel ca sora sa vitregă şi cei doi fraţi gemeni, care abia au împlinit 11 ani. 

Acosta, care se află internat într-o instituţie psihiatrică din Buenos Aires, a relatat cum şi-a ucis părinţii, pe Ricardo Klein, 54 de ani, care a început să-l violeze pe când avea numai şase ani, şi Miryam Kowalczuk, 52 de ani, care îl obliga să facă sex în trei. 

Acosta şi-a împuşcat tatăl în timp ce acesta dormea, apoi i-a violat trupul lipsit de viaţă pentru că „s-a excitat“, aşa cum i-a declarat avocatei. În timpul actului sexual, mama sa a intrat în cameră şi a început să ţipe, iar Acosta a ucis-o cu mai multe focuri de armă. Conform declaraţiilor avocatei, tânărul a tăiat o bucată de carne din trupul tatălui mort, a gătit-o şi apoi a mâncat-o, fiind surprins că „are gust de carne de porc, puţin sărată, dar delicioasă“.

criminali

Leandro şi sora sa vitregă, Karen, care îi este şi iubită, alături de cei doi fraţi mai mici. FOTO dailymail.co.uk

Despre mama sa, Acosta a spus că era o „târfă alcoolică“ şi că a ales să-şi facă dreptate în felul său. Poliţia a descoperit trupurile dezmembrate ale părinţilor în casa familiei, inclusiv pachete cu carne de om pregătite pentru consum, informează publicaţia „Daily Mail“. Se presupune că asasinul a fost ajutat de sora sa vitregă, cu care întreţinea relaţii sexuale, să tranşeze cadavrele, din moment ce el este imobilizat într-un scaun cu rotile şi depinde de o pungă de colostomie pentru colectarea materiilor fecale, urmare a unei afecţiuni intenstinale cronice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite