Confesiunile bărbatului cu două penisuri funcţionale: „Am avut 1.000 de femei şi bărbaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul are două penisuri funcţionale
Bărbatul are două penisuri funcţionale

Un bărbat care susţine că suferă de o condiţie medicală ce l-a făcut să aibă două penisuri şi-a scos autobiografia, după ce anul acesta a devenit vedetă pe internet.

Bărbatul de 25 de ani şi-a păstrat anonimatul, potrivit „The Daily Mail“. Autobiografia sa se numeşte „Double Header“. El a povestit pentru prima dată experienţa pe Reddit, unde a spus că a avut peste 1.000 de parteneri sexuali, bărbaţi şi femei. El spune că nu vrea să îşi dezvăluie anonimatul, pentru că nu ar mai putea să-şi ducă viaţa la fel ca până acum.

„Dacă Superman ar zice lumii că e Clark Kent, atunci nu ar mai fi lăsat singur“, a declarat bărbatul.

Cartea de 76 de pagini vorbeşte despre avantajele şi dezavantajele difaliei, adică deţinerea a două penisuri care sunt unite şi folosesc aceleaşi testicule. Boala afectează 1/6 milioane de bărbaţi în Statele Unite. Majoritatea scapă de unul dintre organe, dar bărbatul nu a vrut acest lucru.

De ce? Mama lui a suferit două avorturi spontane până să-l aibă pe el şi s-a temut să nu moară. Aşadar, el a rămas cu două penisuri, iar acum se bucură de această decizie.

„E un boost pentru ego şi mă face să mă simt special“, a spus bărbatul.

El a mărturisit că cele două organe sexuale pot fi folosite simultan, având erecţie împreună sau separat. De asemenea, canalele urinare pot fi folosite simultan. Astăzi, bărbatul spune că a fost cu 1.000 de bărbaţi şi femei, iar acum are o relaţie cu un bărbat.

El a declarat pentru „Rolling Stone“ că uneori îi place să-şi surprindă partenerii şi să nu le spună în prealabil. El consideră că femeile l-au judecat mai mult. De asemenea, bărbaţii heterosexuali au fost destul de curioşi cât să aibă relaţii sexuale cu el. Printre alte avantaje el menţionează că a luat parte la orgii, pentru că poate să îşi folosească organele sexuale cu doi parteneri în acelaşi timp. Pentru el, actul sexual cel mai nebun a implicat 3 bărbaţi şi 3 femei deodată. 

Citiţi experienţele lui, povestite pe Reddit, aici. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite