Articol publicitar

Servicii integrate pentru managementul pacientului oncologic

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
stereotaxie

Centrul Oncologic SANADOR, cel mai mare centru specializat în diagnosticarea şi tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, din punctul de vedere al complexităţii serviciilor medicale, pune la dispoziţia pacienţilor o gamă complexă de servicii integrate de diagnostic şi tratament al cancerului, dar şi de urmărire post-terapeutică.

Fiecare caz medical care ajunge în atenţia medicilor este analizat de o comisie oncologică multidisciplinară (Tumor Board), alcătuită din medici cu experienţă şi rezultate remarcabile, din domenii complementare: oncologie medicală, radioterapie, chirurgie oncologică, medicină nucleară, radiologie-imagistică medicală, anatomie patologică, nutriţie, psihologie etc., după caz.

Comisia multidisciplinară stabileşte împreună cu pacientul, pe baza celor mai recente ghiduri şi protocoale terapeutice, tratamente personalizate şi optimizate, precum şi ordinea intervenţiilor medicale: tratament oncologic (chimioterapie, terapie biologică, terapie ţintită, imunoterapie, hormonoterapie), chirurgie oncologică, radioterapie cu radiaţii ionizante sau o combinaţie a acestora.

Pentru că diagnosticarea precisă este esenţială pentru tratamentul corect al cancerului, Centrul Oncologic SANADOR deţine echipamente de imagistică şi medicină nucleară de ultimă generaţie, cu tehnologii de înaltă performanţă. Printre ele se numără:

  • Siemens Symbia Intevo Bold pentru scintigrafie şi SPECT-CT, care poate identifica modificări la nivel celular încă din stadiu incipient;
  • Siemens Biograph Horizon 3R pentru PET-CT, cea mai modernă metodă de imagistică nucleară disponibilă în domeniul medical;
  • Computer tomograf Philips Big Bore 4D, primul computer tomograf din lume specializat în radioterapie;
  • Ecograful bk3000 pentru fusion biopsy permite fuziunea în timp real a imaginii ecografice cu rezultatul RMN multiparametric şi astfel pacienţii cu suspiciune de cancer de prostată beneficiază de biopsii rapide şi ţintite.

Echipamentele pentru tratamentul cancerului sunt de asemenea performante şi reunesc tehnologii de ultimp generaţie. Radioterapia externă este realizată cu ajutorul acceleratoarelor Varian TrueBeam STx High Definition şi TrueBeam, iar brahiterapia (radioterapia internă) cu echipamentul Varian GammaMedPlus iX. Varian este recunoscut ca lider de piaţă în producţia echipamentelor medicale de radioterapie.

O parte importantă din serviciile de diagnostic şi tratament oncologic pot fi accesate în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienţii beneficiază de serviciile medicale fără plăţi suplimentare, în baza trimiterii de la medicul oncolog.

În plus, SANADOR este singurul centru din sectorul medical privat care deţine secţie dedicată pentru terapia izotopică.

Centrul Oncologic SANADOR este parte integrantă din Spitalul Clinic SANADOR, astfel că oferă pacienţilor şi acces la infrastructura acestuia: bloc operator la standarde internaţionale (fiecare sală de operaţie este dotată cu plafon cu flux laminar, având grad de asepsie 3–4, asigurând protecţie avansată împotriva infecţiilor intraspitaliceşti), anestezie şi terapie intensivă, radiologie şi imagistică medicală, compartiment de primiri urgenţe (24/24H) cu 18 linii de gardă şi flotă proprie de ambulanţe.

Sănătate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite