Secretul stării excelente a lui Jerry Seinfeld, ajuns la 70 de ani. Ce îl ajută să fie în formă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jerry Seinfeld, faimos pentru rolul său din serialul de comedie „Seinfeld”, a împlinit recent 70 de ani, dar se menține într-o formă fizică de invidiat. Actorul american a dezvăluit câteva dintre secretele succesului său într-un interviu acordat jurnalistului Graham Bensinger.

Jerry Seinfeld (foto Graham Bensinger - Youtube) / Marcus Aureliu, Sursa Wikipedia.
Jerry Seinfeld (foto Graham Bensinger - Youtube) / Marcus Aureliu, Sursa Wikipedia.

Comediantul Jerry Seinfeld s-a declarat un admirator al scrierilor lui Marcus Aureliu, împăratul roman din secolul al doilea rămas în istorie pentru scrierile sale filosofice, influențate de stoicism, strânse în lucrarea Meditații.

„Marcus Aureliu a avut observații fantastice despre viață. Una dintre ele este că toate lucrurile pentru care îți faci griji o să dispară. Oamenii care te critică vor dispărea, tu vei dispărea și toate îngrijorările despre cum te privesc oamenii sau că unii au spus ceva rău despre tine și ești acum furios din această cauză este pierdere de timp și de energie. Marcus Aureliu arăta că singurul lucru pe care ar trebui să te concentrezi este să îți îmbunătățești ceea ce faci. Orice altceva este o pierdere completă de timp”, spune comediantul Jerry Seinfeld, în interviul (video) publicat de Graham Bensinger.

Meditația, sursa zilnică de energie a comediantului

Actorul a mai afirmat că face exerciții fizice zilnic, ridicând greutăți și meditează de cel puțin două ori pe zi.

Meditația îi asigură surplusul de energie zilnică, a explicat comediantul Jerry Seinfeld, în stilul său plin de umor.

„Ai nevoie de energie. Este cel mai valoros lucru al vieții umane. Dormind, își odihnești corpul. Data viitoare când te trezești, înainte de a părăsi patul, ridică-te, întoarce-te și privește patul. Îți pare oare că ceea ce s-a întâmplat acolo a fost relaxant? A arătat liniște ceea ce s-a petrecut acolo? Nu. Este o componentă necesară a vieții omenești, dar nu este nivelul de odihnă de care ai nevoie și care îți este accesibil fără efort”, arată Jerry Seinfeld.

Meditația nu necesită niciun efort, iar exercițiile fizice sunt opusul acestui fapt, a explicat actorul american.

„Exercițiile fizice sunt minunate pentru energie, dar implică mai mult efort decât orice. Este un lucru incredibil de dificil. Meditația este destul de ușoară, mai ușoară decât o baie relaxantă de cinci minute. Și este tot ceea ce trebuie să faci pentru a-ți dubla cantitatea de energie necesară pentru a realiza ceea ce îți dorești. Cum să nu folosești așa ceva?”, a mai spus comediantul Jerry Seinfeld.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite