Articol publicitar

Programul de screening

Publicat:

Cancerul de sân reprezintă o problemă de sănătate publică la nivel mondial, european și național. În România sunt identificate anual 12 000 de cazuri noi de cancer de sân, ce aproximativ 4.000 de decese. Este foarte important să diagnosticăm cancerul de sân într-un stadiu incipient prin participarea la programele de screening organizate.

imagine generala san jpg

Institutul Oncologic Profesor Doctor Ion Chiricuță Cluj-Napoca, în parteneriat cu Institutul Național de Sănătate Publică, desfășoară un amplu proiect care are ca obiective desfășurarea unei ample campanii de informare la nivel național cu privire la cancerul de sân. Campania de informare susține activitatea de screening pentru cancerul mamar din cadrul proiectelor de etapă doi, care se desfășoară în regiunile Nord Vest, Vest, Nord Est și Sud-Est. Informează-te!

Programează-te pentru un test gratuit de depistare a cancerului de sân!

Mai multe informații găsiți pe site-ul proiectului www.pentrutine.eu, accesând pagina de Facebook „Pentru Tine sau la TelVerde (număr gratuit) 0800 410 020

Proiect „Creșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân” Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Contract de finanţare nr. POCU/259/4/9/120799 și implementat de Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Cancerul de sân depistat la timp poate fi vindecat!

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite