Temperaturile ajung la 18 grade, plouă în București. Unde se anunță lapoviță și ninsoare

0
Publicat:

Ziua de miercuri, 15 noiembrie, aduce vreme ploioasă în toate regiunile țării, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, mai ales ale Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 18 grade Celsius, iar minimele între 2 și 10 grade Celsius.

Umbrele„
Cerul va fi acoperit de nori în Capitală. Foto: freepik (Arhivă)

Vor cădea precipitații pe arii extinse, iar cantitățile de apă pot fi însemnate la munte, dar și în zonele sudice. La munte, la altitudini de peste 1.600 m, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Cerul va fi acoperit de nori în Capitală. Va ploua atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, iar vântul își va face și el simțită prezența. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade Celsius, iar minima între 5 și 7 grade. 

Directorul ANM a explicat că, începând de miercuri, 15 noiembrie, ploile vor acoperi cea mai mare parte României, la începutul nopții de miercuri spre joi, în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în Maramureș, Transilvania, Moldova, local în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, dar și în zona Banatului și a Crișanei. 

„Ploi moderate cantitativ însemnând 15-25 l/mp, dar la altitudini mai mari de 1600 de metri, pe parcursul nopții, ninsori și lapoviță, asociate în același timp cu intensificări ale vântului, cu viteză la rafală de 70...80 km/h”,  a spus directorul ANM, Elena Mateescu, la Antena 3 CNN.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite