Cod galben de ceață densă în 13 judeţe, miercuri dimineaţa. Vizibilitatea participanților la trafic este scăzută VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţa, o serie de atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă ce vizează zone din 13 judeţe.

Ceață pe mai multe drumuri din țară FOTO: arhivă
Ceață pe mai multe drumuri din țară FOTO: arhivă

Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în judeţele Olt, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Tulcea şi în mai multe localităţi din zona continentală a judeţului Constanţa se va semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, scrie Agerpres.

Tot până la aceeaşi oră în judeţele Galaţi, Iaşi şi Vaslui va persista ceaţa asociată cu burniţa ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea poleiului sau gheţuşului.

De asemenea, până la ora 8:00, vor fi fenomene similare în mai multe localităţi din zona depresionară a judeţelor Covasna, Braşov şi Harghita. 

VIDEO Cod galben de ceață la malul mării, la Constanța SURSA Antonia Ispas

Meteorologii au emis miercuri dimineaţa şi un Cod galben de intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 - 70 km/h, în patru localităţi din judeţul Arad.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite