VIDEO REVOLTĂTOR Ziua comisar-şef, noaptea actriţă de show erotic. Gabriela Brezeanu s-a dezbrăcat pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Brezeanu s-a dezbrăcat pe internet
Gabriela Brezeanu s-a dezbrăcat pe internet

Ziua dădea amenzi pentru nerespectarea legilor de protecție a mediului iar noaptea își dădea frâu liber fanteziilor erotice. Un fost șef al Comisariatului Gărzii de Mediu Buzău din perioada 2010 - 2011, Gabriela Brezeanu, a fost surprinsă în ipostaze incendiare, în timp ce dansa provocator la o petrecere și își organiza ședințe foto erotice.

Un filmuleț și un set de fotografii în care angajata Gărzii de Mediu apare în poziții indecente a circulat mult timp printre angajații instituției. Unul dintre ei, sub protecția anonimatului, a ținut să la facă publice. În film, Gabriela Brezeanu apare în timp ce execută un dans erotic cu un scaun și un bidon, la un banchet de final de an al Comisariatului. În fotografii, tânăra care pe timpul zilei aplica amenzi de milioane apare la bustul gol, în ipostaze lascive.

Conducerea Comisariatului Gărzii de Mediu Buzău nu a putut fi contactată până la această oră pentru un punct de vedere. Gabriela Brezeanu a fost până în 2011 șef al Comisariatului Gărzii de Mediu Buzău, fiind înlocuită de Carmen Ichim. VIDEO Sexy-comisara Gărzii de Mediu Buzău: ”Fiecare are viața lui particulară”

"Este o mana o criminala, este cineva care probabil a vrut sa se răzbune, căruia, probabil, i-am dat vreo amendă odată. Oricum, fără dar şi poate, lucrurile nu vor rămâne aşa", a declarat, pentru Adevărul, Gabriela Brezeanu.

Buzău (VIDEO) Sexy-comisara Gărzii de Mediu va fi cercetată disciplinar

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite