VIDEO Investitori de origine turcă în piaţa imobiliară din România, reţinuţi în baza unui mandat european de arestare. Acuzaţia: furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Poliţiştii bucureşteni au reţinut miercuri dimineaţă doi cetăţeni români de origine turcă pe numele cărora fusese emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Finlanda. Cei doi, Halit şi Gursel Ozturkmenm sunt investitori în piaţa imobiliară din România, controlând Dezvoltatorul imobiliar Construct Aprodex care a investit în proiectul rezidential de 230 de apartamente, MetroCity Academiei, din apropiere de Academia Militara.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti au anunţat punerea în aplicare a două mandate de arestare emise de către autorităţile din Finlanda. Mandatele vizează doi cetăţeni români de origine turcă. Aceştia sunt acuzaţi de furt.

Poliţiştii bucureşteni i-au reţinut pe cei doi şi urmează să fie prezentaţi Parchetului Curţii de Apel Bucureşti în vederea dispunerii măsurilor legale cu privire la extrădare, au anunţat autorităţile.

Cei doi fraţi, Halit şi Gursel Ozturkmen, prin dezvoltatorul imobiliar Construct Aprodex, controlat de aceştia, au investit în anul 2015 circa 10 milioane euro în dezvoltarea complexului rezidenţial MetroCity Academiei, situat pe strada Ion Gârbea din Bucureşt.

Cei doi sunt acuzaţi de furt în Finlanda, dar autorităţile findandeze nu au transmis în România detalii din dosar.

Poliţia Bucureşti - reţinere mandat european arest

Poliţia Bucureşti - reţinere mandat european arest

Ştire în curs de actualizare...

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite