Valentin Jucan, membru al CNA, ameninţă că îşi dă demisia, nemulţumit de modul cum se votează în CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin-Alexandru Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a declarat joi, în pauza şedinţei Consiliului, că se gândeşte foarte serios să îşi dea demisia, pentru că este nemulţumit de faptul că unii dintre membrii CNA votează ceva, după care îşi retrag votul.

 Valentin-Alexandru Jucan a spus că demisia sa este scrisă deja, "în alb", şi crede că îi va pune data de joi, 17 ianuarie 2013.

Jucan este nemulţumit de modul în care unii dintre membrii CNA şi-au exercitat în şedinţa de joi votul pe mai multe subiecte aflate pe ordinea de zi a Consiliului, scrie Mediafax.

"Modul în care lumea alege să voteze şi să argumenteze şi să retragă şi apoi iar să spună că au votat, dar n-am votat, dar am greşit şi aşa mai departe (...) Spun că stau cu cotul pe masă, dar ce, suntem la grădiniţă, să spunem că stăm cu coatele pe masă? (...) Demisia mea este scrisă de şase luni, în alb, nu trebuie decât să scriu data şi cred că o să scriu data de azi. Nu au decât să-şi numească (în locul său, n.r.), să facă lumea ce vrea. Pot să trăiesc şi fără salariul de la CNA", a spus Valentin-Alexandru Jucan.

În momentul difuzării acestei ştiri, membrii CNA au luat o pauză, a cărei durată este de o oră, potrivit anunţului făcut de vicepreşedintele Consiliului, Viorel-Vasile Buda.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite