UPDATE FOTO Fum la Spitalul Universitar din Capitală. ISU Bucureşti-Ilfov: „Incendiul a fost stins. Nu au fost evacuate persoane”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci autospeciale de stingere acţionează la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, după ce un scurtcircuit la un transformator electric a degajat fum la parter, pe casa scării şi la etajul unu al unităţii sanitare.

UPDATE „Fumul s-a degajat în special la parter şi la etajul 1. Nu s-a impus evacuarea pacienţilor ci doar s-a realizat o ventilare a zonei pentru evacuarea fumului. A fost un fum dens, înecăcios, specific materialului plastic. Până la sosirea noastră personalul administrativ s-au autoevacuat din clădire. Iar noi, pompierii, nu am fost nevoiţi să evacuăm persoane. Stingerea s-a realizat destul de facil, dar etapele de evacuare a fumului au durat mai mult, cam 30 de minute”, a explicat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, precizând că va face o cercetare la faţa locului. 

UPDATE Incendiul este stins după ce s-a manifestat într-un spaţiu tehnic. „Pentru stingere au fost folosite stingătoare”, mai arată ISU Bucureşti-Ilfov, precizând că au fost doar persoane care s-au autoevacuat. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, nu au fost încă evacuate persoane până în prezent. 

„Sursa fumului este un transformator electric”, arată ISU Bucureşti-Ilfov. „Fumul se manifestă şi la parter şi casa scării”, anunţă sursa citată. 

Aproximativ 20 de angajaţi s-au autoevacuat. 

"spitalul universitar"
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite