UPDATE Defecţiune la sistemul informatic al Direcţiei Permise de Conducere. Acesta funcţionează doar în Bucureşti şi în judeţul Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sistemul informatic al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) are probleme tehnice, astfel că acesta nu a fost disponibi luni, 8 august. Din acest motiv, nu a putut fi susţinută proba teoretică pentru obţinerea permisului auto, şi, în acelaşi timp, nu au putut fi soluţionate nici cererile de schimbare a permisului sau de emitere a unei autorizaţii de circulaţie provizorie.

UPDATE Problema sistemului informatic al DRPCIV a fost parţial revolvată, acesta fiind funcţional doar în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

Reprezentanţii instituţiei au precizat că se continuă intervenţia pentru remedierea problemei şi în celelalte judeţe.

DRPCIV a anunţat luni dimineaţă că din cauza unor probleme tehnice luni nu se poate susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, nu se  pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.

„În acest moment se pot depune doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi se efectuează operaţiuni de radiere”, se arată în anunţul Direcţiei.

Personalul de intervenţie a fost alertat imediat după apariţia problemelor tehnice şi lucrează la remedierea situaţiei încă din noaptea de duminică spre luni, a precizat sursa citată. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite