Un român din Spania a transmis în direct pe rețelele sociale cum a insultat un judecător și s-a bătut cu polițiștii

0
Publicat:

Un român care era judecat într-un proces într-un tribunal din Zaragoza a transmis în direct pe rețelele de socializare momentul în care îl insultă pe judecător, care trebua să se pronunțe cu privire la incapacitatea sa de muncă. De asemenea, s-a bătut cu polițiștii.

Bărbatul a fost arestat  FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost arestat FOTO Shutterstock

Bărbatul de 37 de ani a fost arestat după aces incident. El se afla la proces în Spania unde i se judeca incapacitatea de muncă, dar a ajuns să agreseze mai mulți agenți de securitate și polițiști. Potrivit Heraldo, individul nu s-a mulțumit cu procesul, a decis să transmită și live, pe rețelele de socializare. Astfel, el este cercetat penal acum  pentru două infracțiuni: atac și divulgare de secrete.

Evenimentele s-au petrecut pe 24 iunie, când românul identificat ca A.I. s-a prezentat la Judecătoria Socială numărul 5 – situată în clădirea Vidal de Canellas – și a început să-i insulte pe judecător și pe avocat, pe care i-a făcut corupți. Având în vedere atitudinea ostilă a acestuia, oficialii au fost nevoiți să solicite sprijinul poliției. Dar nici măcar sosirea agenților nu l-au făcut pe bărbat să renunțe la atitudinea sfidătoare.

S-a bătut cu polițiștii în direct

Când i s-a cerut să nu mai înregistreze cu telefonul mobil, românul a spus că transmite pe rețelele de socializare altercația.

Polițiștii i-au cerut să părăsească imobilul, dar acesta a refuzat, așa că i-au comunicat că urmează să fie propus pentru sancțiune penală. Dar nebunia nu s-a încheiat aici. După ce persoana anchetată a fost mutată în clădirea unde se află instanțele penale, acolo a mai organizat o luptă cu gardienii, unde și-a folosit din nou telefonul mobil pentru a face un show live.

Ofițerii de securitate au încercat să-l determine să-și închidă mobilul, moment în care bărbatul l-a plesnit pe unul dintre ei. A urmat apoi intervenția mai multor polițiști, pe care acesta i-a zgâriat. În cele din urmă, bărbatul a ajuns arestat și transferat la secția de poliție. După ce s-a prezentat marți la tribunalul de serviciu, el a fost eliberat în așteptarea procesului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite