Tudorel Toader a trimis preşedintelui propunerile pentru conducerea Secţiei Judiciare din cadrul Parchetului General

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ocuparea funcţiilor de conducere la Secţia Judiciară din cadrul Parchetului General. Antonia-Eleonora Constantin a fost propusă pentru ocuparea funcţiei de procuror-sef, iar Iuliana Nedelcu, pentru cea de procuror-sef adjunct.

„Astăzi am transmis către Preşedintele României următoarele propuneri de numire în funcţii de conducere: Antonia-Eleonora Constantin- procuror-şef al Secţiei Judiciare din cadrul PICCJ; Iuliana Nedelcu - procuror sef adjunct al Sectiei Judiciare din cadrul PICCJ”, a scris, miercuri, pe Facebook, Tudorel Toader.

Procedura de selecţia a fost demarată în 10 august de către Ministerul Justiţiei. Au fost scoase la concurs opt funcţii vacante de conducere din Parchetul General, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Între posturile scoase la concurs a fost procuror şef al Secţiei Judiciare din Parchetul General, procuror şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei şi procuror şef al Secţiei Judiciare Penale din DNA şi procuror şef adjunct al DIICOT.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite