Sorinel Copilul de Aur, sechestrat 12 ore la o nuntă şi obligat să cânte pentru invitaţii care dansau cu cuţitele la brâu

0
Publicat:

Cristian Sorin Alecu, manelistul cunoscut sub numele de Sorinel Copilul de Aur, a fost sechestrat de organizatori la o nuntă din Craiova şi obligat să-şi prelungească programul.

Sorinel Copilul de Aur, foto arhivă
Sorinel Copilul de Aur, foto arhivă

Angajat să cânte la o nuntă de interlopi din Craiova, Sorinel Copilul de Aur a avut parte de o surpriză neplăcută. Weekendul trecut, el a fost sechestrat timp de 12 ore, timp în care a fost obligat să cânte până la epuizare.

Totul a început după ce manelistul şi-a terminat programul la nunta la care participa şi Nicolae Guţă. Pentru că organizatorii aveau chef să petreacă în continuare, nu au acceptat un refuz din partea lui şi l-au pus să cânte timp de 12 ore, până în zorii zilei. Asta în timp ce nuntaşii, în frunte cu ginerele, dansau în jurul lui, cu cuţitele prinse la brâu, potrivit replicaonline.

Surse din mediul artistic au declarat, pentru Spynews, că ginerele a fost un interlop cunoscut sub numele de Bică, fratele liderului interlop Marinică Bonculescu, zis Sandokan.

Sorinel Copilul de Aur nu a îndrăznit să sune la poliţie în timpul nunţii pentru că, pe de o parte, petrecăreţii erau cu cuţitele la brâu, iar pe de altă parte, s-a temut de răzbunarea ulterioară a interlopilor.

Mai multe surse au spus că la eveniment ar fi cântat şi Nicolae Guță, care a avut parte tot de un comportamnet abuziv al nuntaşilor.

Pentru Sorinel Copilul de Aur nu este prima nuntă care se termină prost. Anul trecut, el a fost luat la bătaie de mai multe persoane după ce și-ar fi terminat programul artistic și ar fi refuzat să rămână peste program. Scandalul a avut loc în Călăraşi.

Vă reamintim că el a fost fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare, pentru conducerea sub influența substanțelor interzise și  deținerea de droguri de mare risc în scop personal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite