Şofer, live pe Facebook: „Uitaţi şi voi cum se ridică acul! Ne plimbăm la 200 la oră”. Cum a răspuns Poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
viteza

Live-ul pe Facebook al unui şofer care conducea cu 198 km/h a fost văzut de poliţişti, care i-au făcut dosar penal. În privinţa permisului pe care bărbatul spunea că şi-l va recupera cu câteva sute de euro, oamenii legii spun că nu va avea ce să ia înapoi, pentru că nu are carnet de conducere valid.

Poliţia Română a postat, pe Facebook, un mesaj referito la modul în care un şofer s-a lăudat că poate conduce maşina chiar şi cu 200 de kilometri la oră, fără să păţească nimic, în timp ce alţii stau în case.

„Bă, voi sunteţi în casă, vă uitaţi la mine, staţi în casă închişi şi eu mă plimb pe afară… şi voi, la bloc, închişi! (…) Uitaţi şi voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteţi nişte... şi .... noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro şi îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”, a spus bărbatul în live-ul de pe Facebook.

Oamenii legii i-au transmis, însă, că „lauda de sine nu miroase-a bine!”

„A ieşit din casă cu prietenii şi a condus, conform live-ului făcut pe Facebook, live de care am aflat şi noi. A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să îşi poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei (nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spaţiul public; nu a purtat centura de siguranţă; a folosit telefonul în timpul condusului). Cât despre permis, nu avea ce să îşi ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales şi cu dosar penal”, scriu poliţiştii pe pagina oficială de Facebook, arată digi24/ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite