Sergiu Nicolaescu, nostalgic după copilul din flori. Povestea de dragoste dintre regizor şi Roxana, femeia pe care a „căutat-o peste tot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Nicolaescu a mărturisit că şi-ar fi dorit să aibă copii FOTO Adevărul
Sergiu Nicolaescu a mărturisit că şi-ar fi dorit să aibă copii FOTO Adevărul

Sergiu Nicolaescu mărturisea în 2010 că ar avea un copil nelegitim cu „o fată foarte frumoasă‟ pe nume Roxana, care a dispărut după ce s-a iubit cu marele regizor.

În pofida diverselor relaţii, regizorul a rămas cu un mare regret: nu a avut copii. „Pentru mine n-a existat altceva în viaţă decât filmul. Am reuşit în film, n-am reuşit în viaţa personală‟, declara maestrul în anul 2002. Cu toate acestea, regizorul mărturisea în 2010 că ar avea un copil nelegitim.

 Pentru mine n-a existat altceva în viaţă decât filmul. Am reuşit în film, n-am reuşit în viaţa personală.

„A fost la un moment dat o fată foarte frumoasa, Roxana o chema, proaspăt căsătorită. Mi-a făcut curte. Am trăit împreună o perioadă, evident, doar ca amanţi, şi apoi a dispărut. Am căutat-o peste tot. Nimic. Am aflat ulterior că a plecat din ţară şi că a născut. Planul ei a fost să facă un copil cu mine, (fără falsă modestie, atunci eram frumos) şi să îl crească cu soţul ei. I-am respectat alegerea, într-un fel m-a flatat, dar m-a şi durut. Nu l-am căutat, însă, niciodată, n-am vrut să distrug viaţa nimănui. Iar acum e prea târziu, n-aş mai putea recupera nimic”, se destăinuia maestrul acum trei ani.

Am aflat ulterior că a plecat din ţară şi că a născut. Planul ei a fost să facă un copil cu mine, (fără falsă modestie, atunci eram frumos) şi să îl crească cu soţul ei.

Cu toate acestea, Sergiu Nicolaescu a mărturisit că şi-ar fi dorit să aibă mulţi copii. „Mi-ar fi plăcut să am 5-6 copii, mă rog... n-am avut... Am o mare admiraţie faţă de familiile care au făcut şi au crescut copii. Nu am căutat să mă realizez printr-o dragoste mare. Câţi bărbaţi pot afirma că au întâlnit dragostea vieţii lor? Îndrăgosteala e una, iubirea, cu totul altceva. Iubirea nu-i distracţie şi nici voluptate, ci un angajament statornic“, a dezvăluit regizorul la vremea respectivă.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite