Şefa DNA vorbeşte despre viaţa sa personală: Nu am nici trei capete, nici cinci mâini, nici puteri supranaturale. Mă amuză glumele despre mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA FOTO Mediafax
Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA FOTO Mediafax

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a acordat un interviu, pentru revista „Elle“, în care a vorbit  mai puţin despre activitatea sa în fruntea DNA şi mai mult despre viaţa sa personală, despre care recunoaşte că nu este chiar aşa cum şi-ar dori.

Întrebată dacă este greu să menţină echilibrul între muncă şi viaţa personală, Kovesi a răspuns: „În funcţia pe care o am acum, da. Categoric nu este un echilibru. Un avantaj, dacă pot sa-i spun aşa (fiindca este, în acelaşi timp, un dezavantaj în viaţa personală), este că nu am copii, nu am soţ. Şi atunci, foarte multe din problemele curente pe care le are o mamă şi o soţie, eu nu le am, ceea ce-mi conferă mai mult timp pentru serviciu. Deci n-aş putea să spun că este un echilibru, dar cred ca în acest moment ocup o poziţie foarte importantă şi toată energia pe care o am trebuie să o îndrept şi să o folosesc pentru a-mi îndeplini atribuţiile. Pentru mine, acum, cariera este mult mai importantă decât viaţa personală. Sunt foarte mulţi oameni care depind de mine, este o instituţie care evoluează sau involuează în functie de deciziile pe care le iau, şi asta e prioritatea mea. Sigur că sunt momente, cum este duminica, în care îţi doreşti să ai familie, să ai copii, să fii într-un alt mediu. Dar de fiecare dată mă gandesc că acum am o misiune de îndeplinit şi asta este mult mai important.

Şefa DNA nu crede că este cea mai de temut femeie din România, precizând că este la curent cu glumele care circulă la adresa sa, dar că nu o deranjează, ci o amuză. „Nu cred că e chiar aşa… Ştiu că sunt multe glume care circulă în spaţiul public despre mine. Există un website care tot timpul face glume şi care a scris despre mine că eu nu beau cafea dimineaţă, ci lacrimi de corupt, că nu ma vopsesc pe par cu vopsea, ci cu sânge de corupt, că cineva a vrut sa-mi ofere un măţişor de 1 martie şi eu nu am vrut să-l primesc că nu avea chitanţă şi l-am arestat. Mă amuză să citesc asemenea lucruri, dar cred că cei care mă cunosc şi intră în contact cu mine îşi dau seama că sunt un om obişnuit. Nu am nici trei capete, nici cinci maini, nici puteri supranaturale, n-am o baghetă magică. Sunt un om ca oricare alt om, o femeie ca orice alta femeie de vârsta mea“, a mai spus Kovesi, pentru revista Elle.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite