Scandalos. Un comisar-şef din Capitală este acuzat că a cerut mită un bax de vin, unul de apă şi 15 fripturi de la un suspect de furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisar şef de la Secţia 11, reţinut pentru luare de mită FOTO Arhivă Adevărul
Comisar şef de la Secţia 11, reţinut pentru luare de mită FOTO Arhivă Adevărul

Un comisar şef de la Secţia 11 de Poliţia din Capitală a fost reţinut, joi, după ce i-ar fi cerut unei persoane suspectată de furt calificat şpagă în vin, apă minerală şi 15 fripturi pentru a nu-i face dosar penal.

Mirel-Mişu Mindinică, comisar şef în cadrul Secţiei 11 Poliţie, a fost pus sub urmărire penală şi reţinut, joi, pentru luare de mită.

Procurorii anticorupţie îl acuză pe poliţist că pe 9 noiembrie ar fi pretins un bax de vin, un bax de apă minerală şi 15 fripturi de la o persoană (martor denunţător) care era suspectată de furt calificat, pentru a-şi exercita atribuţiile de serviciu astfel încât acesta din urmă să scape de răspundere penală. 

Pentru că hoţul nu avea banii necesari pentru a cumpăra tot ce i-a cerut ofiţerul, denunţătorul i-ar fi dat poliţistului suma de 200 de lei, urmând ca peste câteva zile să-i mai de încă 500 de lei.

„Pe 11 noiembrie, inculpatul Mindinică Mirel-Mişu a primit de la martorul denunţător suma de 190 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, potrivit unui comunicat emis de Direcţia Naţională Anticcorupţie.

În cursul zilei de joi acesta va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite