Revelion „sângeros” în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştiul a înregistrat o nouă premieră neagră în noaptea de Revelion: două crime şi două tentative de omor au avut loc, în doar şase ore, între 31 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017.

Cele două crime au avut loc în jurul orei 3.00. În primul caz, bucureşteanul Mihai Sorin Grecu a intrat într-un imobil din sectorul 6 cu intenţia de fura din casă. El ar fi dat în dormitor peste proprietară, o bătrână de 93 de ani, pe care înjunghiat-o de trei ori cu cuţitul. După ce a părăsit imobilul, Grecu a încercat fără succes să fure un Renault, prin forţarea portierei. El a plecat pe jos, însă, în drumul său a furat o Dacie pe care ulterior a abandonat-o. 

La scurt timp a fost prins de procurori. Cea de-a doua crimă are ca protagonistă o tânără. Anchetatorii susţin că iniţial Mirela Mădălina Matei (21 de ani) s-ar fi certat cu iubitul său. Scandalul ar fi escaladat, iar fata l-ar fi lovit de două ori cu cuţitul în piept pe bărbat. Crima a avut loc într-un apartament din sectorul 5 în jurul orei 3.00.

Şi-a atacat sora de 63 de ani cu toporul

După doar câteva ore, Ioan Petrişor Brezoi (74 de ani) şi-a lovit în cap sora de 63 de ani cu un topor. Totul s-a întâmplat în jurul orei 6.00, într-un apartament din sectorul 3. Intenţia lui Brezoi ar fi fost de a o omorî pe sora sa. Femeia a fost internată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, unde a fost operată de urgenţă. 

Ultima tentativă de omor a avut loc când D.L. (37 de ani) a încercat fără succes să-şi omoare prietenul cu un cuţit după un scandal ce a avut loc în locuinţa sa din sectorul 1. Bărbatul însă s-a apărat, iar loviturile care au ţintit pieptul au fost deviate spre faţă şi mâna stângă. Anchetatorii au cerut ieri arestarea preventivă a celor patru persoane implicate în aceste cazuri. Cercetările sunt continuate de procurori şi poliţiştii din Parchetul Capitalei de la Serviciul Omoruri din Poliţia Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite