PSD a refuzat în CEx intenţia lui Marian Sârbu de a prelua Ministerul Muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele PSD, Marian Sârbu
Vicepreşedintele PSD, Marian Sârbu

Vicepreşedintele PSD, Marian Sârbu, a fost refuzat de aproape toţi liderii PSD prezenţi la CEx pentru a prelua funcţia de ministru al Muncii într-un nou Guvern Boc.

"Nu se acceptă sub nicio formă ca Marian Sârbu să preia postul şi să fie şi susţinut de PSD", au declarat surse din cadrul PSD, citate de NewsIn.

Sârbu a luat cuvântul în CEx prezentându-şi punctul de vedere cu privire la o eventuală acceptare a portofoliului Muncii, fiind susţinut de liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan. Ulterior, ceilalţi lideri de organizaţii s-au exprimat împotriva unei participări la guvernare prin intermediul lui Sârbu, urmând ca acesta să ia o decizie personală în cazul în care doreşte să preia portofoliul Muncii, dar fără implicarea partidului, au mai precizat sursele social-democrate.

De asemenea, în cadrul reuniunii Mircea Geoană a luat cuvântul pentru a solicita o confirmare a sprijinului în fruntea PSD.

Vicepreşedintele PSD Marian Sârbu a declarat astăzi că va propune PSD să susţină Guvernul Boc timp de şase luni, printr-un moratoriu, el declarându-se disponibil să preia ministerul Muncii, însă doar sub condiţia susţinerii colegilor săi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite