Protestatarul Marian „Ceaușescu”, circ la aniversarea NATO. I-a înjurat pe președinte și pe liderii PSD și PNL: „Iohannis, ești un gunoi, bă!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu“, a fost amendat și dus la Secția 3 de poliție după ce a proferat injurii la adresa Klaus Iohannis și liderilor PSD și PNL la aniversarea NATO.

Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu” FOTO: Arhivă
Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu” FOTO: Arhivă

Jandarmii l-au dus miercuri pe Marian Moroșanu la Secția 3 Poliție, unde a fost amendat cu 3.000 de lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.

La un eveniment organizat la Cercul Militar legat de aniversarea a 20 de ani de NATO în România, el i-a reproșat președintelui Klaus Iohannis nerespectarea promisiunilor.

„Dacă faceți promisiuni, uitați Codul bunelor maniere! Dacă faceți promisiuni, să vă țineți de ele! Să vă fie rușine! Ați uitat! (...) Am adus un sac de gunoi. Iohannis, ești un gunoi, bă! Ne-ai mințit, trădătorule!", a strigat Moroșanu.

De injurii nu au scăpat nici liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

„De astăzi se încearcă implementarea legi Putin. Prima fază. A doua faza arestările. Ordinul dat de la cel mai înalt nivel saca il critici pe președintele Iohannis vei fi dus la secție și amendat”, a scris Marian Ceaușescu pe pagina de Facebook.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite