Protest inedit, sâmbătă, în Piaţa Victoriei: Pianistul Davide Martello, cunoscut pentru spectacolele din Taksim şi Afganistan, va cânta în faţa Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un protest inedit este programat pentru sâmbătă seara, începând cu ora 18.00, în Piaţa Victoriei. Potrivit unui anunţ al comunităţilor Corupţia Ucide şi Rezistenţa, la protest va participa şi celebrul pianist Davide Martello, cunoscut pentru faptul că a cântat în multe zone de conflict din lume (în Piaţa Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Euromaidanul din Kiev şi în Afghanistan).

Protestul organizat pentru sâmbătă 8 septembrie sub titlul „Gust de libertate”, şi organiat de comunităţile Corupţia Ucide şi Rezistenţa a fost anunţată prezenţa pianistului Davide Martello

Descrierea evenimentului pe Facebook:

„La aproape o lună de la evenimentele din 10 august, ne întâlnim în acelaşi loc ca să demonstrăm că suntem mulţi, uniţi şi puternici, şi că gustul pentru libertate nu poate fi îndepărtat nici cu gaze lacrimogene, nici cu pulane, nici cu tunuri cu apă. 

De asemenea, e un bun prilej să le arătăm că îi vedem în continuare, ştim că singura lor preocupare este cum să dea OUG pentru amnistie şi graţiere şi nu vom permite aşa ceva.

Alături de noi se va afla, de la ora 19:00, cel care şi-a dus pianul pentru a cânta în multe zone de conflict din lume (în Piaţa Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan) - Klavierkunst - Davide Martello. Este important să păstrăm tăcerea pentru a putea asculta cântecul său pentru libertate şi justiţie.

Ne vedem Sâmbătă 8 septembrie de la ora 18:00 în Piaţa Victoriei cu gust de libertate şi respect pentru victimele abuzurilor.”

Davide Martello a cântat în Piaţa Taksim din Istanbul în timpul protestelor Gezi Park. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite