Primarul din Deta: "Dacă Bogdan mă vede, îl rog să se predea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din Deta, Petru Roman, i-a cerut miercuri băiatului său să se predea.

"L-aş ruga pe Bogdan să vină să se predea, sunt convins că vina nu este atât de mare precum se prezintă. Dacă Bogdan mă vede, îl rog să se predea şi să colaboreze cu autorităţile statului. Ca tată, sunt alături de el, nu susţin ce a făcut, nu sunt de acord cu ce a făcut. Probabil că este speriat", a spus Roman, la Antena 3.

"E greu să îl aduc pe Bogdan înapoi şi să-l fac să fie altceva. Mi-e teamă că şi Călin a alunecat pe alte căi. Sunt convins că el nu a scos nici cuţit nici sabie. Probabil că nu am fost un tată perfect. Nu am ştiut să apăs pedala atunci când a trebuit", a adăugat el, potrivit sursei citate.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta a izbucnit un conflict între mai multe persoane, în urma căruia trei tineri au fost tăiaţi cu sabia.Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Potrivit poliţiştilor, şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat.  Bogdan Roman este în continuare căutat, fiind dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

"Ţiganii ne-au atacat în club. Ne-a fost frică pentru viaţa noastră"

Călin Roman, fiul cel mic al primarului din Deta: „Scandalul a fost o bătaie între ţigani şi români"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite