Preşedintele Alianţei Tăticilor este acuzat că ar fi violat-o pe fiica sa minoră

0

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost reţinut noaptea trecută, fiind acuzat că şi-ar fi violat şi agresat sexual fetiţa în vârstă de numai 10 ani. În cursul zilei de astăzi judecătorii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE Bogdan Drăghici a fost arestat pentru 30 de zile. 

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este acuzat că a început să-şi agreseze copilul (vitreg - n.r.) în urmă cu 4 ani, când copila avea 10 ani. 

El a fost denunţat autorităţilor de soţia lui. Potrivit anchetatorilor, Bogdan Drăghici este acuzat că în perioada 2013-2016 şi-ar fi atins fiica în zona intimă şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii intime cu el.

 

Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite