Presa online din Ungaria, sub atacul hackerilor de la “Romanian National Security”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hackerii din cadrul organizaţiei Romanian National Security (RNS) atacă din nou, de data aceasta ţintele fiind mai multe site-uri ale unor publicaţii şi televiziuni din Ungaria. Gestul lor vine la doar cinci zile după Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, când un maghiar extremist din Miercurea Ciuc a "spânzurat", în public, o păpusă care îl reprezenta pe Avram Iancu.

Site-urile budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu, tv2.hu şi echotv.hu au fost atacate, duminică, de gruparea RNS. Până în prezent, administratorii paginilor web nu au remediat situaţia.

Citeşte şi:
VIDEO Maghiarii extremişti l-au „ucis" pe Iancu

VIDEO Csibi Barna, omul care l-a spânzurat pe Avram Iancu: „Nu sunt politician, sunt un golan"

Imaginea lui Avram Iancu în mijlocul hărţii României apare, încă, în momentul accesării site-urilor ungureşti, alături de mesajul RNS prin care este condamnat gestul lui Csibi Barna, membru al Gărzii Maghiare din Miercurea-Ciuc, care l-a "judecat" pe Avram Iancu şi l-a "condamnat" la moarte, cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, sărbătorită pe 15 martie.

Hackerii fac referire şi la decesul handbalistului Marian Cozma, înjunghiat în urmă cu doi ani, în Veszprem, după o altercaţie cu un grup de romi. Mesajul RNS se încheie cu versurile lui Adrian Păunescu, din opera "A doua scrisoare către Avram Iancu".

Citeşte AICI mesajul integral al hackerilor români de la RNS

Grupare de hacker de la RNS, activă şi pe reţeaua de socializare Facebook, este cunoscută pentru valul de atacuri din 2010, când a modificat în mod neautorizat paginile mai multor publicaţii online de renume din Italia, Franţa şi Marea Britanie.

Pe aceeaşi temă:
"La Stampa" şi "Corriere della Sera", sub atacul hackerilor români

Hackerii români au atacat două site-uri ale publicaţiei "The Telegraph"

Atacul hackerilor români asupra presei italiene, cel mai grav din ultimii opt ani

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite