Poliţist agresat în trafic, în timp ce se afla cu soţia şi copilul în maşină.  „«Bombardierii» sunt deasupra legii în Mehedinţi” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video
Foto: Captură video

Un poliţist din Drobeta-Turnu Severin, care se afla cu soţia şi copilul în maşină, a fost agresat în trafic de doi bărbaţi, potrivit Sindicatului Europol. "Semnalul este că legea în Mehedinţi este facultativă, iar „bombardierii” sunt deasupra ei", afirmă sindicaliştii.

„În plin centrul oraşului Drobeta Turnu Severin, colegul nostru se afla în timpul liber cu soţia şi copilul în autoturism, când i s-a tăiat calea de două autoturisme din care au coborât doi plătitori de taxe, la zi. Sub pretextul motivului că a circulat prea „încet” au început să lovească cu pumnii şi cu o bâtă autoturismul provocând spaimă copilului care era pe bancheta din spate”, au scris pe Facebook reprezentanţii Sindicatului Europol.

Potrivit sindicaliştilor, cei doi bărbaţi îl cunoşteau pe poliţist şi au vrut să îl intimideze.

„Cele două persoane au făcut anterior obiectul aplicării legii şi îl cunosc foarte bine pe colegul nostru care îşi desfăşoară activitatea la structura de ordine publică şi au profitat de faptul că l-au întâlnit în trafic pentru a-l intimida şi pentru da un semnal. Semnalul este că legea în Mehedinţi este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei”, mai scriu reprezentanţii EUROPOL. 

Conform reprezentanţilor Sindicatului Europol, conducerea IPJ Mehedinţi nu au avut încă nici o reacţie.

„Din păcate, până la acest moment conducerea IPJ Mehedinţi este fără reacţie, nu mai vorbim că nu s-a pus problema de asigurarea unor măsuri de protecţie pentru coleg. Singura variantă în care cei doi agresori ar fi suportat consecinţele legii, era cea în care colegul nostru nu era un amărât de agent de poliţie, ci era un procuror, judecător sau fiul vreunei personalităţi politice autohtone”, au conchis sindicaliştii.

VIDEO

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite