Percheziţii în două şcoli din Călăraşi într-un dosar de delapidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au intervenit pentru aplanarea unui conflict la Săcele FOTO adevărul

Poliţiştii din Călăraşi desfăşoară astăzi percheziţii la două unităţi de învăţământ şi la sediul unei unităţi administrativ-teritoriale, într-un dosar de delapidare.

Din cercetări a reieşit faptul că, din anul 2015 şi până în prezent, în incinta celor 2 unităţi de învăţământ, dezafectate şi aflate în patrimoniul unităţii administrativ-teritoriale, ar fi fost cazaţi mai mulţi muncitori, angajaţi ai unei societăţi comerciale, care ar fi desfăşurat activităţi de prestări servicii, pe raza unităţii administrativ-teritoriale, cât şi a localităţilor învecinate.

Poliţia precizează că există suspiciuni că sumele de bani rezultate din folosirea acestor unităţi de învăţământ ar fi fost achitate de către unitatea administrativ-teritorială, fără a fi încheiate contracte de locaţiune sau folosinţă.

Percheziţiile sunt efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa, Serviciului Criminalistic, luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.

   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite