Percheziţie la Pro Lex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul social al Sindicatului Pro Lex a fost din nou percheziţionat, ieri, în dosarul în care procurorii Parchetului instanţei supreme au declanşat urmărirea penală pentru fraudă.

Liderul de sindicat Vasile Lincu a spus că anchetatorii au cerut documentele contabile ale organizaţiei din perioada 2007 - 2009. Lincu a susţinut că, deşi nu era obligat să dea actele, având în vedere că pe documentele de percheziţie nu era trecută corect adresa, a prezentat şi a pus la dispoziţie toate actele solicitate, chiar şi dovezi că sindicatul a colaborat cu cei de la ANAF privind documentele cerute.

Prima percheziţie în acest caz a avut loc la 8 martie, la sediul social al Sindicatului Pro Lex, care este şi locuinţa personală a liderului Vasile Lincu.

În aceeaşi zi, Parchetul instanţei supreme a comunicat că liderii sindicali în cadrul Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor Pro Lex, Vasile Lincu şi Florin Ilie Vîlnei, sunt urmăriţi penal pentru însuşire de bani, iar trezorierul sindicatului Negoiţă Voinea, pentru înregistrare fictivă în gestiune a operaţiunilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite